Unde să pariem? Betano sau Unibet?

betano sau unibet

Atât Betano cât și Unibet sunt agenții de pariuri online de top în România. Fie că vorbim de oferta sportivă, de tipurile de pariuri oferite sau de promoțiile pe care le au, ambele stau foarte bine.

Deși sunt foarte apreciate de către pariori, există câteva aspecte care le diferențiază și pentru care unii preferă mai mult Betano, iar alții Unibet. O să îți prezint avantajele și dezavantajele ambelor case de pariuri, iar alegerea rămâne să o faci tu în funcție de ceea ce se potrivește nevoilor tale.

În primul rând, ambele platforme de pariuri online au disponibilitate 24/7 și ambele oferă asistență prin email, telefon sau chat online.

Betano este o platformă complexă de pariuri online care acoperă o gamă largă de discipline sportive și jocuri de casino virtual. Pe platforma Betano ai la dispoziție în secțiunea de pariuri sportive nu mai puţin de 25 sporturi precum fotbal, baschet, tenis, handbal, volei, snooker și altele.

De asemenea, la Betano poți paria și pe sporturi virtuale sau pariuri live. Aici ai posibilitatea de a paria pe fotbal, tenis, curse de câini, speedway sau ciclism. De asemenea, la Betano poți paria și în timp real. Vei găsi adesea minim 30 evenimente live pe care să pariezi.

Ce este interesant la Betano este că ai parte de streaming live la evenimentele importante gratuit direct pe platformă. Singura condiție care trebuie îndeplinită pentru a urmări live evenimentele pe platformă este să nu ai balanța contului zero.

Promoțiile Betano sunt foarte atractive

Atunci când faci prima depunere vei beneficia de un bonus de 100% în limita a 500 RON. De asemenea, ai constant acces la promoții precum “Marjă 0”, „Cere un pariu”, „Pierde la limită” sau “Miza înapoi la 0:0”. Un mare avantaj al Betano este aplicația pentru mobil.

Aplicația Betano este considerată de mulți ca fiind cea mai bună aplicație de pariuri din România. Aceasta este disponibilă atât pentru dispozitive ce rulează sisteme de operare Android, cât și pentru cele cu iOS.

Unibet este o platformă de pariuri online existentă la nivel internațional

Unibet este o platformă de pariuri online existentă la nivel internațional și cotată foarte bine. Oferta sportivă de la Unibet acoperă nu mai puțin de 36 de discipline sportive structurate în ordin alfabetică în așa fel încât să poți accesa foarte ușor ceea ce te interesează.

Unibet dispune și de o secțiune de pariuri live care acoperă sporturi ca fotbal, tenis, baschet, darts, hochei și altele, iar streamingul live este asigurat tot de ei gratuit, deci poți viziona evenimentele importante live direct de pe platforma Unibet.

Bonusurile de bun venit sunt generoase și la prima depunere vei avea parte de un bonus de 100% în limita a 300 RON plus 100 rotiri gratuite în secțiunea cazino. Vezi pagina cod bonus unibet pentru mai mult detalii despre obținerea bonusului.

La Unibet vei găsi și o secțiune de Bingo cu mai multe camere în funcție de preferințe. Aplicația de mobil a Unibet este una foarte dezvoltată și îți permite accesul rapid și simplu la întreaga ofertă sportivă și la promoții.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*