Trending in web design pentru 2020

Daca anul precedent si-a pus amprenta web design-ului prin concepte inovative, acest an se declara a fi unul cu adevarat promitator. Schimbarea nu va suferi schimbari majore, va fi una subtila, de bun gust. 

Grafica vectoriala scalabila *svg cu ilustratii. Cel mai mare avantaj al graficii vectoriale este posibilitatea de a marii imaginile la orice dimensiune dorim, fara a pierde calitatea acestora. Mai mult decat atat, dimensiunile SVG nu afecteaza marimea fisierului.

Fonturi mari si boldate pe fundaluri simple. Alegerea unui font mare si boldat da o oarecare incredere site-ului, pe langa faptul ca arata bine, determina vizitatorii sa inteleaga mai bine mesajul pe care vrei sa-l transmiti. Printr-un font mare si evidentiat, vei reusi sa transmiti mai bine mesajul si vei imbunatati experienta vizitatorului.

Materiale video in site. Un video relevant in cadrul unei pagini cu siguranta va starnii interesul vizitatorului si il va face sa interactioneze mai mult cu pagina respectiva. Multi dintre noi preferam sa urmarim un video decat sa citim un continut. Mai mult de atat, un puternic factor de ranking in motoarele de cautare este timpul petrecut in site.

Inteligenta artificiala. La inceput, web design-ul presupunea actiunea de creare website folosind html. De atunci, lucrurile au evoluat, agentiile de web design ajungand sa foloseasca inteligenta artificiala, tocmai pentru a ne simplifica si eficientiza munca.

Continut imbogatit. Este foarte importanta valoarea continutului, astfel acesta trebuia adaptat in functie de design-ul paginii, de public si de specificul site-ului. Este primordial sa folositi informatii corecte si structurate in mod organizat pentru atragerea vizitatorilor, acest lucru fiind deopotriva la fel de important si atunci cand optati pentru creare magazin online, o mare parte din public parasind magazinul online daca produsele nu au o descriere vasta a acestora, cu avantajele pe care i le scoate in fata clientului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*