Orice Vaper incepator are nevoie de un kit

Kit tigara electronica Billet Box DNA60 - SXK - Black

Tot mai multe persoane aleg tigara electronica, fiind considerata o varianta mai sanatoasa decat tigarile traditionale. Majoritatea utilizatorilor de tigari electronice afirma faptul ca le-au incercat pentru ca vor sa reduca numarul de tigari si sa renunte treptat la fumatul tutunului.

Daca te-ai hotarat sa incerci sau esti un vaper incepator, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un kit tigara electronica. Astfel, vei avea toate elementele necesare pentru a te acomoda cu noua tigara electronica, pe care le poti schimba in timp.

Acest articol te va ajuta sa obtii toate informatiile de care ai nevoie pentru a cumpara un kit complet de vape.

Cum functioneaza o tigara electronica?

Tigarile electronice functioneaza pe baza unui lichid pe care il vaporizeaza, fara sa arda un compus solid ca tutunul.

Sistemul de functionare al unei tigari electronice este compus din trei elemente de baza: acumulatorul, rezervorul pentru lichid si atomizatorul (vaporizatorul). Acest lichid folosit este o combinatie intre apa, nicotina, arome, glicerina si dietilenglicol. Cantitatea de nicotina dintr-un vape depinde de cat de tare este tigara. De asemenea, se poate gasi si lichid fara nicotina.

Vei gasi mai multe detalii legate de amestecul lichidului, dar si caracteristicile tigarii, in functie de producator. Poti incepe cu un kit tigara electronica complet pentru ca iti va fi mai usor la inceput sa alegi un pachet complet decat fiecare componenta in parte.

Tipuri de tigari electronice

Un kit tigari electronice de la Voore contine mai multe tipuri de vape-uri dintre care iti poti alege.

 1. Tigareta electronica

Acest model este cel mai apropiat modelul original, lansat acum 16 ani si are diametrul unei tigari traditionale sau poate putin mai groasa. Este cel mai ieftin tip de vape de pe piata si este compusa din doua parti: acumulatorul si un ansamblu format din rezervor, atomizor si mustiuc. Dezavantajul lor este ca nu sunt foarte calitative, de aceea si pretul mai mic. In plus, tigaretele folosesc in general baterii cu capacitati mai mici, astfel ca nu le poti folosi intensiv.

 • Tigara electronica

Acest model este probabil cel mai rentabil de pe piata, oferind o combinatie buna de dotari si cu un aspect mai placut. Fiind mai voluminoase, permit incorporarea unor acumulatori de capacitate mai mare. Alte avantaje ale acestui model sunt:

 • Ofera o autonomie buna
 • Poti inlocui sistemul de vaporizare
 • Are rezistori separati si baterie detasabila pe care o poti schimba
 • Are mai multe functii, precum ajustarea temperaturii de vaporizare sau a tensiunii de alimentare.

Acest tip este cel mai usor de gasit intr-un kit complet vape.

 • Vaporizatorul

Vaporizatorul a aparut cel mai recent pe piata si este un produs foarte masiv, cu forme diferite decat cele ale unei tigari normale. Este recomandat mai mult vaperilor avansati, fiind mai complicate si mai puternice. Cateva dintre caracteristicile de baza ale acetsui model sunt:

 • Baterii cu capacitate de pana la 2000 mAh
 • Rezervoare cu capacitate mare
 • Protectii pentru scurt-circuit si supra-incalzire
 • Indicatoare luminoase sau LED pentru diferite functii.

De ce trebuie sa tii cont cand alegi un kit tigara electronica?

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi una dintre variantele de kit tigari electronice de la Voore, iata de ce aspecte trebuie sa tii cont:

 • Capacitatea bateriei. Cea mai recomandata este bateria de 1300-1500 mAh care reprezinta echivalentul de fumuri ale unui pachet.
 • Conectorul de aliementare. Alege un model care nu foloseste conectori de incarcare speciali pentru a-l folosi mai usor.
 • Rezistorul vaporizatorului. Un model cu rezistenta de 1,5 ohmi este un punct de plecare optim
 • Capacitatea rezervorului. O cantitate standard si suficienta mai ales pentru un vaper incepator este de 2 mililitri.
 • Sistemul de ajustare si control si circuitele de protectie si siguranta. Acestea sunt optiuni extra, dar pe care ar fi bine sa le aiba o tigara electronica pentru mai mult control si siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *