Ce functionalitati ar trebui sa contina un magazin online?

Ce functionalitati ar trebui sa contina un magazin online?

Faptul ca timpul pare sa se comprime pentru cei mai multi dintre noi, reprezinta motivul principal pentru care, cel putin in ultimii ani, tot mai multe firme s-au orientat catre promovarea afacerilor pe care le detin in mediul online. Nu este de neglijat faptul ca pentru a detine un magazin online nu este necesar sa platesti o chirie lunara, asa cum este in cazul magazinului fizic si nici faptul ca pentru intretinerea unui magazin online nu este nevoie sa platesti o multime de angajati.


In acelasi timp, actualitatea ne arata ca promovarea, marketingul si branduirea se pot face mult mai usor in mediul online, prin publicitatea online reusind sa ajungi foarte usor la clienti, fara a tine cont de un program prestabilit, asa cum se intampla in cazul magazinelor fizice. Un aspect foarte important al unui magazin online este acela ca magazinul trebuie sa fie design responsive, respectiv site-ul trebuie sa fie adaptabil oricarui tip de device, indiferent ca vorbim despre telefon, tableta, laptop sau desktop. De asemenea un magazin online trebuie sa aiba niste sisteme de automatizare bine puse la punct, care dupa plasarea comenzii, sa transmita automat mail catre client cu factura, sa transmita un email sau sms catre cel care se ocupa de plasarea comenzii, dar si sa notifice furnziorul in cazul dropshipingului.

O alta functionalitate a magazinului online, deloc de neglijat, este aceea a modulului discount, ce poate fi procentual sau numeric si care se poate aplica per categorie, subcategorie, produs, sau chiar lista de produse. Designul unic este inca o functionalitate a site-urilor de afaceri, ceea ce inseamna ca fiecare site are un design unic, construit in functie de nisa magazinului si creat astfel incat sa atraga cat mai multi clienti.

Poate una dintre cele mai importante functionalitati ale magazinelor online este integrarea cu social media.Daca doresti un astfel de magazin online trebuie sa stii ca poti apela cu incredere la firma de programare armasc6 ,este una dintre cele mai mari firme de profil din Romania si activeaza si pe piata din Germania ,Olanda si intreaga Europa . Nu este un secret pentru nimeni ca in ultimii ani, retelele de social media au luat o amploare colosala, captand atentia unui numar din ce in ce mai mare de utilizatori, de toate varstele si categoriile. Integrarea in social media poate aduce o mai mare vizibilitate, tocmai datorita faptului ca tot mai multe persoane au conturi pe platformele sociale si, in acelasi timp poate sa ofere o promovare mult mai buna a magazinului. In concluzie, pentru a avea un magazin online de succes, trebuie sa ai in vedere ca acesta sa aiba aceste cateva functionalitati care il pot propulsa in primele randuri.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*